Îngrijirea vârstnicilor este o muncă foarte solicitantă, provocatoare și deseori asociată cu stresul. În special stresul este cel care duce la o reducere a sarcinilor care trebuie să fie rezolvate.

Un exemplu în acest sens este documentația ta privind serviciile de îngrijire. Aceasta servește în special conlucrării între diferite domenii. medicină, îngrijire și farmacie. Doar printr-o documentare completă a tuturor serviciilor și parametrilor se poate obține cel mai bun rezultat pentru clienți.

Aceasta este de asemenea baza pentru activitatea celorlalte profesii, ca și acestea să poată obține cele mai bune rezultate. De aceea, nu ar trebui să neglijezi niciodată documentația de îngrijire. Dacă tu ca îngrijitoare te îmbolnăvești sau dacă trebuie să pleci rapid, colegii sau suplinitorul tău nu află nimic despre situația ta actuală sau despre starea clientului tău. Nu trebuie desconsiderat nici faptul că documentarea reprezintă una dintre obligațiile legale ale îngrijitoarei.

O documentare bună îți poate salva uneori viața iar o documentare bună îmbunătățește ÎNTOTDEAUNA viața clienților… de acea vă sfătuiesc să vă ocupați în fiecare zi de documentarea activităţilor.

Aplicația #ManacareApp reprezintă un instrument cu ajutorul căruia îți poți înregistra ușor și rapid serviciile.