Cum devii ambasadoare

Devino parte a mișcării noastre și ajută-ți colegele să găsească în mod corect și simplu un loc de muncă, prin informarea acestora pe Facebook sau Instagram cu privire la aceste oportunități.

Așa funcționează statutul ambasadorului:

Poți să te înregistrezi la noi pentru a deveni ambasadoare. Astfel, declari că dorești să participi activ în distribuirea aplicației #ManacareApp printre prietenele și colegele tale.

În schimb, noi te recomandăm pe tine, în exclusivitate, tuturor agențiilor care ți se potrivesc. Pentru aceasta, transmite-ne prin aplicație detalii cu privire la ceea ce este important pentru tine, cât și unde și când dorești și poți să lucrezi.

Apoi vei primi o dată pe lună, în mod automat, un mesaj de la noi prin care îți reamintim să devii activă pe Facebook sau Instagram pentru #ManacareApp.

Cu cât te implici în mod mai activ, cu atât mai mari sunt șansele tale de a primi oferte atractive de muncă!

Ce opțiuni ai?

Cel puțin o dată pe lună:

  • Etichetează postările, pe care le publicăm pe Facebook cu #ManacareApp sau pe pagina Instagram, cu „Îmi place”, dacă îți plac și distribuie-le pe paginile tale sau etichetează-ți prietenii.
  • Pune postări independente, care se potrivesc temei Îngrijire 24 de ore din 24 cu hashtag-ul '#ManacareApp' și/sau «#Îngrijire24h' precum și #AmbasadoareManacare.
  • Îți inviți prietenii să intre pe pagina noastră, distribuindu-le în mod activ pagina, menționându-i în comentarii sau cu o etichetă în postările tale de pe pagina noastră de Facebook/Instagram.

Acestea sunt avantajele tale

  • Obține rapid oferte de muncă atunci când ai nevoie de ele.
  • Vezi cele mai bune oferte tarifare disponibile.
  • Găsește oferte, care corespund criteriilor tale.

Ce se întâmplă, dacă nu postez nimic?

Absolut nimic! În acest caz, nu vom prelungi Convenția de ambasadoare.

Obiectivul nostru este cel de a conecta îngrijitoarele medicale cu agențiile din Austria și Germania, în mod direct. Pentru aceasta, cel mai important este să conectăm ofertele potrivite ale agențiilor cu îngrijitoarele potrivite.

Toate acestea sunt și rămân gratuite pentru îngrijitoare.

Conectează-te acum